11. december 2017
Foto: Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiet påkørte flugtbil to gange

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet påkørte flugtbil to gange
Greve - 10. august 2017 kl. 09:59
Af Janus Spøhr
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Natten til torsdag udviklede et helt almindelig tjek sig til en regulær biljagt, der endte i Gersagerparken.

Kort tid efter midnat ville politiet stoppe en bil på Lillevangsvej efter at have foretaget et rutinemæssigt tjek af nummerpladen. Her fandt politiet ud af, at ejeren af bilen ikke har noget kørekort og desuden er efterlyst, men bilen ville ikke standse, og herefter gik det stærkt. Ad Godsvej satte bilen farten op til en stor overtrædelse af den maksimalt tilladte hastighed, og ved Hundige Centervej kørte bilen over for rødt.

Da bilen kørte ind i Gersagerparken, vurderede politiet, at det var tid til at få bilen stoppet, og derfor kørte politibilen ind i bilen, der dog fortsatte. Kort tid efter forsøgte politibilen igen at stoppe bilen ved at køre ind i den, men heller ikke denne gang lykkedes det. I stedet kørte bilen ind i noget buskads, hvorefter passagerne og føreren af bilen flygtede fra politiet til fods.

Martin Bjerregaard, der er presseansvarlig ved Midt- og Vestsjællands Politi, fortæller, at politiet ikke har noget signalement af personerne.

- Vi har ikke fået fat i dem, og vi kan ikke sige noget om alder, køn og etnicitet. Det eneste, vi er nogenlunde sikre på, er, at der var tre skygger, som forsvandt ind i nattemørket, efter at de stak af, siger han.

Hunde- og politipatruljer har undersøgt bilen og området, men endnu uden held.

- Opgaven nu er at identificere ejeren. Bilejeren har pligt til at oplyse, hvem der kørte bilen, til politiet ifølge Færdselsloven, siger Martin Bjerregaard.

js

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk