15. august 2020
Retten i Roskilde har idømt en 45-årig 27 måneders fængsel i en sag om skydevåben. Foto: Bjørn Armbjørn
Retten i Roskilde har idømt en 45-årig 27 måneders fængsel i en sag om skydevåben. Foto: Bjørn Armbjørn
Foto: Bjørn Armbjørn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mand idømt 27 måneders fængsel for skydevåben

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mand idømt 27 måneders fængsel for skydevåben
Greve - 11. december 2019 kl. 11:30
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 45-årig mand fra Roskilde blev torsdag idømt 2 år og 3 måneders fængsel i en sag om opbevaring af et skarpladt skydevåben på et lager i Greve ved Retten i Roskilde.

Politiet efterlyser fortsat den 24-årig Mohamad Marwan Shikhani fra Greve, som mistænkes for at have opbevare våbnet i forening med den nu dømte.

Midt- og Vestsjællands Politi fandt den 24. september 2019 ved en ransagning af et lagerrum på Lunikvej i Greve en skarpladt 9 mm pistol. Politiet fandt frem til to mænd, som kunne mistænkes for at have opbevaret våbnet i forening.

Torsdag i sidste uge faldt der dom mod den ene, en 45-årig mand fra Roskilde. Retten idømte ham fængsel i 2 år og 3 mdr. ubetinget fængsel for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om besiddelse af skydevåben under særligt skærpende omstændigheder.

Den tiltalte ankede sagen på stedet.

Den 45-årige har siden d. 25. september 2019 siddet varetægtsfængslet i sagen og retten bestemte, at den dømte fortsat skulle sidde varetægtsfængslet indtil ankesagen kan behandles i landsretten.

Midt- og Vestsjællands Politi lavede d. 22. november 2019 en offentlig efterlysning af den anden mistænkte i sagen, den 24-årige Mohamad Marwan Shikhani. Han er fortsat efterlyst i sagen, og politiet har ikke fået nogen henvendelser fra offentligheden om, hvor han kunne opholde sig.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?