12. august 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Magisk Frost-oplevelse i Bilka

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Magisk Frost-oplevelse i Bilka
Greve - 10. februar 2020 kl. 11:39
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Greve: Siden danskerne første gang blev præsenteret for Frost universet, som er inspireret af H.C. Andersens Snedronningen, har Anna, Elsa og Olaf haft en plads i danskernes hjerter. Præcis 6 år efter Danmarkspremieren på Frost 1 satte Frost 2 sig på den største åbningsdag i 2019 og den største åbning af en animationsfilm nogensinde.

Begge generationer af Anna, Elsa og Olaf-fans har nu mulighed for selv at opleve det flotte Frost univers, når Bilka inviterer alle børn til gratis Frost 2 event i alle landets Bilka varehuse i skolernes vinterferie i uge 7 og 8. Her er der skruet op for den indendørs hygge med masser af sjove Frost aktiviteter for alle børn.

Ægte Frost stemning

Ved eventen er der sørget for ægte Frost stemning i samarbejde med Disney. Alle børn kan få lavet en flot fletning ligesom prinsesserne Anna og Elsa. Derudover er der mulighed for at få lavet en flot ansigtsmaling inspireret af Frost, prøve en masse Frost kjoler og det sjove Olaf kostume og til sidst få taget et billede med et Instax kamera, som børnene kan tage med sig hjem. Denne dag kommer Billie og Kamille også og hilser på alle ventende børn.

- Bilka glæder sig meget til at give alle børn en rigtig god oplevelse i vinterferien og Frost universet er virkelig populært blandt rigtig mange - både børn og voksne. Der er mange forskellige aktiviteter, så der er noget for alle børn, siger Anne Bremer Refslund, Senior Brand Manager i Bilka.

Praktisk information
  • Det er gratis at deltage i eventen
  • Eventen foregår fra kl. 12-16
  • Der er gratis kaffe til de voksne
  • Bilka forventer mange børn til eventen og håber på kundernes tålmodighed, så det bliver en god oplevelse for alle
  • Få mere information om eventen og læs konkurrencebetingelserne til skattejagten på bilka.dk/frost2tour

Frost 2 skattejagt

Vil du vinde fede Frost 2 præmier? Fra den 7. til den 23. februar er der en sjov Frost 2 skattejagt i alle Bilka varehuse, hvor børnene skal finde fem bogstaver og gætte det hemmelige ord. Børnene kan finde en Frost flyer i Bilkas Kundeservice, hvor der er fem ledetråde til, hvor de kan finde bogstaverne.

Herefter skal de rundt i varehuset for at finde bogstaverne. Børnene deltager ved at downloade Billies Bedste Børneapp, hvor de skal skrive det hemmelige ord. Der bliver trukket én vinder af en kurv fyldt med flotte Frost præmier til en værdi af ca. 3500 kroner i alle 19 varehuse.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?