4. april 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kommunen ramt af flere indbrud: Ure, iPads og kontanter blev stjålet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kommunen ramt af flere indbrud: Ure, iPads og kontanter blev stjålet
Greve - 13. februar 2020 kl. 10:22
Af Emil Abkjær Kristensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mellem tirsdag og natten til torsdag har der været fire indbrud i Greve Kommune. Det fremgår af døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi.

arrow Læs også: Undrede du dig også? Derfor var redningshelikopter i aktion i Køge Bugt

På Højvangen i Karlslunde har der været indbrud mellem tirsdag eftermiddag og fredag morgen. Her er et køkkenvindue blev brudt op, der har været færden i hele huset, og der er blevet stjålet ca. 20 ure, ipads og computere.

På Bastebjerg, også i Karlslunde, har der mellem tirsdag morgen og onsdag eftermiddag været indbrud. Her har et koben formentlig været brugt til at bryde vinduet til et børneværelse op, herefter har der været færden i børneværelse, kontor, køkken, stue og badeværelset, da skaber og skuffer var rodet igennem. Der er blevet stjålet mindst to parfumer, kontanter, en Bosch skruemaskine samt en Festool dyksav. På Byvejen i Greve var der indbrud onsdag mellem klokken 10 og 11.30. Her blev et vindue til soveværelset brudt op, og der var tegn på færd i soveværelse og stue, men intet er umiddelbart blevet stjålet.

På Rugbjerg i Greve blev indbrudstyven forstyrret af en alarm, da han eller hun natten til torsdag forsøgte at bryde et vindue op. Alarmen blev sat i gang, og indbrudstyven er formentlig blevet forstyrret og flygtet fra stedet.