12. december 2017
Kunstmaler Susanne Seemand var for nylig forbi 7. klasseelever fra Mosedeskolen og Holmeagerskolen, der har valgt at have iværksætteri på skoleskemaet. Her delte hun sin historie og sine erfaringer som iværksætter. Pressefoto
Kunstmaler Susanne Seemand var for nylig forbi 7. klasseelever fra Mosedeskolen og Holmeagerskolen, der har valgt at have iværksætteri på skoleskemaet. Her delte hun sin historie og sine erfaringer som iværksætter. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Iværksætteri på skoleskemaet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Iværksætteri på skoleskemaet
Greve - 15. april 2017 kl. 09:35
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Som en del af Greve Kommunes vækstpolitik bliver iværksætteri sat på skoleskemaet i folkeskolen i et samarbejde med ErhvervsCentret. En gruppe skoleelever med innovation og iværksætteri som valgfag var i marts på besøg i ErhvervsCentret. Her fremlagde de arbejdet med en konkret opgave, som de havde fået af en lokal iværksætter.

Det er vigtigt at anspore unge til at være selvstændige, hvis de har lysten til det. Det mener kunstmaler Susanne Seemand. På et tidspunkt sidste år tog Susanne beslutningen om at ændre kurs arbejdsmæssigt og kun have et deltidsarbejde, så hun fik tid og overskud til at etablere og udvikle Seemand Gallery. Ved siden af arbejder hun som servicemedarbejder og webkoordinator i ErhvervsCentret, der har indledt et samarbejde med Mosedeskolen om innovation og iværksætteri.

For nylig sagde Susanne ja til en invitation om at dele sin historie og sine erfaringer som iværksætter med en gruppe 7. klasseelever fra Mosedeskolen og Holmeagerskolen, der har valgt at have iværksætteri på skoleskemaet.

- Jeg blev meget glad, da jeg blev spurgt, om jeg havde lyst til at komme ud til de unge, som snart skal træffe et vigtigt livsvalg - nemlig i hvilken retning de skal gå uddannelsesmæssigt for at komme på deres rette arbejdsmæssige hylde, som måske er at blive selvstændige, fortæller Susanne Seemand.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk