18. maj 2021
Politiet har fået en del henvendelser fra bilejere, der har fået knust ruden og stjålet genstande de seneste dage. Foto: Thomas Olsen
Politiet har fået en del henvendelser fra bilejere, der har fået knust ruden og stjålet genstande de seneste dage. Foto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flere tyverier fra biler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere tyverier fra biler
Greve - 22. februar 2021 kl. 09:08
Af Mellem fredag og søndag har der været indbrud i en villa på Falkevej.

Der var spor af færden i stueetagen og på 1. sal. Skabe i køkkenalrum og kontoret i stueetagen var gennemrodet. Ligeledes var værelser på 1. sal gennemrodet. Der blev stjålet 1xBose høretelefon, 1xDirks halskæde, 1xMacbook computer, 1xring.

Lørdag forsøgte en eller flere gerningspersoner at begå indbrud i et rækkehus på Åsager. Anmelder blev ringet op af sit alarmfirma, som oplyste, at kl. 19.30 gik alarmen ved vinduet. Der blev ikke stjålet noget.

Søndag var der indbrud i en villa på Skovbrynet.

Der var spor af færden på førstesalen, idet skabe og skuffervar gennemrodet, og flere kasser fra skabe og skuffer var kastet på gulvet og i sengene. Anmelder havde ikke overblik over stjålne genstande, men manglede sit ur og nogle smykker.

En lejlighed på Bøgehegnet og en bil, der var parkeret på Østerbovej, har også været ramt af indbrud. Det er uvist, hvad der blev stjålet.

En anden bil, der stod i Godsparken, har under et indbrud en Mulberry taske og et guldarmbånd.

På Åsager har en tredje bil været ramt af indbrud. Her blev der stjålet kontakter, mens der fra en fjerde bil på Egedalsvej blev stjålet en taske indeholdende IPhone air pods, vielsesring af guld, dankort og en guldring. Anmelder kunne se, at der var hævet penge fra dankortet ved 0600-tiden ved en DSB automat på Hovedbanegården flere omgange.

Også en varevogn i Tjurgården har været ramt af indbrud. Fra bilen var der stjålet en computertaske med bærbar pc Lenovo samt værktøj.

Fælles for alle indbruddene i bilerne er, at ruderne er blevet knust.

Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?