5. juni 2020
Foto: presse-fotos.dk
gallery icon

Se billedserie

Foto: presse-fotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efter skyderi i boligområde: Politet interesseret i maskerede mænd og udbrændt Audi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter skyderi i boligområde: Politet interesseret i maskerede mænd og udbrændt Audi
Opdateret 23. marts 2020 kl. 10:49
Greve - 23. marts 2020 kl. 10:45
Af Emil Abkjær Kristensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Midt- og Vestsjællands Politi er interesseret i at høre fra vidner, som har set en sort Audi S4 køre rundt i området omkring Askerød i timerne op til skyderiet, hvor en 36-årig mand blev skudt i benet.

arrow Læs også: 36-årigt skudoffer er uden for livsfare

Den sorte Audi blev senere fundet udbrændt i et skovområde tæt ved Klausdalsbrovej 500 i Herlev.

Charlotte Tornquist, presserådgiver hos Midt- og Vestsjællands Politi forklarer, at Audien er en dansk indregistreret bil, som blev stjålet i København i februar. Da den blev set i forbindelse med skyderiet havde den litauiske nummerplader på. Audien er set i området omkring Askerød i tiden op til skyderiet klokken 23.

Op til har vidner set, at der sad tre maskerede mænd i bilen, og en person i en anden bil blev stoppet af de tre mænd, der ville vide, hvad han lavede i området. Da de fandt ud af, at han ikke havde deres interesse, lod de ham køre igen.

- Vi vil meget gerne høre fra folk, som kan have oplevet noget lignende, eller som har set bilen i området. Har den været standset på en tankstation, ved en butik eller restaurant, så vil vi gerne høre om det, siger Charlotte Tornquist.

- Har man set noget i forbindelse med afbrændingen af bilen på Klausdalsbrovej, det kan være, at man har set en anden bil samle tre personer op i området, så hører vi meget gerne om det.

Ikke relation til kriminelle miljø

Det 36-årige skudoffer er udenlandsk statsborger og besøgte nogle bekendte i området.

- Han har ikke umiddelbar tilknytning til det kriminelle miljø, siger Charlotte Tornquist, presserådgiver hos Midt- og Vestsjællands Politi.

SN-Brød: - Derfor kan vi heller ikke sige med sikkerhed, om han har været målet for skyderiet, eller om gerningsmændende er gået efter den forkerte person.

Derfor kan politiet på sige, om skyderiet kan være relateret til den seneste tids skyderier i både Greve og Køge.

- Det indgår selvfølgelig som en del af efterforskningen, siger hun.

Midt- og Vestsjællands Politi kan kontaktes på telefon 4635 1448 eller via nærmeste politi på telefon 114 med oplysninger og tip i sagen.

arrow Skyderi i boligområde: 36-årig mand i kritisk tilstand
21. marts 2020 kl. 00:43 Opdateret: kl. 08:40
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?