16. januar 2018
Hjerteforeningens motionister har fundet cyklerne frem. Sæsonen begynder den 18. april, og der er plads til alle, der vil ud og have motion i forårsvejret.
Hjerteforeningens motionister har fundet cyklerne frem. Sæsonen begynder den 18. april, og der er plads til alle, der vil ud og have motion i forårsvejret.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Cykelsæsonen er startet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cykelsæsonen er startet
Greve - 14. april 2017 kl. 04:59
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Nu kommer foråret og de lyse aftener. Så finder vi cyklerne frem. Nu skal vi alle ud og røre os.

Alle, der gerne vil bare lidt i form, kan være med. - Vi har flere hold, så der er hold til enhver kondition - M/K'er, både nybegyndere og lidt mere cykelvante, siger Mogens Christiansen, som er formand for Hjerteforeningens Motionsklub, der snart starter ny sæson

Cyklisterne deler sig op i hold efter deltagernes kondi og arrangerer turene efter vind og vejr med korte ture i begyndelsen af sæsonen for så at cykle lidt længere hen på sæsonen, når benene har vænnet sig til at trampe i pedalerne.

- Alle cykler på almindelige cykler - M/K, og ofte cykler vi på grusstier, så det er nødvendigt at have gode dæk. Medbragt kaffe undervejs er et must, og vi lægger vægt på det sociale samvær, og snakken "går", mens vi tramper i pedalerne, lyder det.

- Mange vil gerne i bedre form - men mangler lige det sidste "skub" til at komme i gang med at motionere - det "skub" vil vi gerne være med til at give, siger formanden, der hvert år ser nye medlemmer i den store cykelmotionist-gruppe.

Alle medlemmer i Hjerteforeningen får en gul cykelsikker-hedsvest med Hjerteforeningens logo, så man bliver synlig i trafikken. Det er påbudt at bære hjelm. Og så koster det 50 kroner for at være med hele sæsonen

Der cykles hver tirsdag fra Greve Borgerhus. Første gang er tirsdag den 18. april klokken 18.

Læs mere på Motionsklubbens hjemmeside www.Hjerteforeningen.dk/mkGreve

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk