25. marts 2019
Pressefoto
Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Cirkus Arena gæster Greve

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cirkus Arena gæster Greve
Greve - 07. juli 2018 kl. 18:01
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I år står rapperen Clemens bag Cirkus Arenas nye eventyr om Klovnen og Kronprinsen, der tager Greves børn og voksne med på en magisk cirkusrejse i jagten på den tabte tåre. Det sker lørdag den 28. juli og søndag den 29. juli, begge dage klokken 15 i det store rødgule cirkustelt ved Mosede Fort.

Clemens, der tidligere har stået bag teatersuccesen Cykelmyggen Egon og Terkel i Knibe - the musical, har både instrueret og skrevet årets eventyrlige forestilling. Eventyret handler om pauseklovnen, der fyres fra cirkus, da ingen længere har tid til pauser i deres travle hverdag. Pauseklovnen rejser derfor ud i verden, hvor han besøger sine venner for at finde et nyt talent.

Clemens medvirker desuden selv som klovnen og deler konferencierrollen med Cirkus Arenas egen kronprins Patrick Berdino, der sætter en eftersøgning i gang efter den forsvundne pauseklovn. Klovnen er nemlig i besiddelse af noget meget magisk, der kan redde Kronprinsens cirkusmaskine, som uheldigvis gik i stykker, da klovnen forlod cirkus.