10. maj 2021
Pressefoto
Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bydelshuset Nærvær åbnede i weekenden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bydelshuset Nærvær åbnede i weekenden
Greve - 13. april 2021 kl. 13:22

Greve: Bydelshuset Nærvær i Tværhøjgård i Greve blev indviet i weekenden, hvor områdets beboere for første gang kunne se det færdige bydelshus og høre om planerne for fremtiden. Indvielsen blev behørigt fejret med håndsprit, mundbind og god afstand, men bød også på rød løber og hyggelige timer med god kaffe, lune kanelsnegle, pindemadder og alkoholfrie cocktails. Det hele var arrangeret af Nærværs bestyrelse med hjælp fra Ikano Bolig og IKEA Taastrup.

- Det er fantastisk endelig at tage Nærvær i brug. Indvielsen var vores første arrangement, og vi håber at mange af dem, som deltog i indvielsen, også fremover vil være med til at forme fællesskabet i Nærvær. Jeg tror på, at det kan blive et fantastisk mødested, hvor naboskab og fællesskab kan blomstre, siger Lene Elsgaard, som er bestyrelsesformand i Nærvær.

Frivillig forening

Bydelshuset Nærværs centrum er en café, som drives af en forening af frivillige fra lokalområdet. Aktiviteter og arrangementer i bydelshuset vil således være forankret lokalt, og målet er at det engagement, som de frivillige viser, vil styrke fællesskabet. Alle kan melde sig ind i foreningen Nærvær og dermed være med til at skabe et sted, hvor naboer kan mødes, knytte bånd og hjælpe hinanden.

- Det seneste år har været en speciel og svær tid - det er blevet tydeligt, at et stærkt fællesskab og sammenhold er afgørende for et godt hverdagsliv. Vi er overbeviste om, at gode sociale relationer er afgørende for at skabe et trygt og velfungerende boligområde. Derfor er vi utroligt glade for, at beboerne i området har taget så godt imod Nærvær, og vi håber, at de vil have glæde af det i mange år frem, siger administrerende direktør i Ikano Bolig, René Brandt

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?