18. september 2020
Hans Barlach, der er tidligere borgmester i Greve, er efter 44 år i Greves byråd færdig i kommunalpolitik i denne omgang. Foto: Jens Wollesen
Hans Barlach, der er tidligere borgmester i Greve, er efter 44 år i Greves byråd færdig i kommunalpolitik i denne omgang. Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Barlach efter exit: Fint nok

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Barlach efter exit: Fint nok
Greve - 22. november 2017 kl. 12:44
Af Janus Spøhr
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den konservative ex-borgmester Hans Barlach blev ikke stemt ind i byrådet.

44 år. Så længe når Hans Barlach fra Det Konservative Folkeparti at have siddet i byrådet, inden det er slut til nytår. Partiet mistede 1100 stemmer og et mandat ved kommunalvalget tirsdag. Dermed bliver Brigitte Klintskov Jerkel det eneste konservative byrådsmedlem i den kommende valgperiode. Det tager Hans Barlach roligt.

- Det er fint nok. Jeg har ikke været særligt aktiv i valgkampen, fordi jeg var indifferent. På den ene side syntes jeg, at jeg skulle stoppe, på den anden side syntes jeg, at jeg skulle fortsætte, siger han.

Hans Barlach var borgmester fra 2009 til 2013 og har desuden tidligere både været udvalgsformand og altså menigt byrådsmedlem.

- Det har været en spændende tid, men det er rigeligt på mange måder. Jeg synes ikke, at jeg har noget til gode rent politisk, siger Hans Barlach.

Han fortæller, at det politiske arbejde i de seneste 10 til 12 år ikke har været særligt sjovt.

Læs mere i DAGBLADET i morgen, torsdag, og i den kommende udgave af Sydkysten Weekend.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?