17. april 2021
Stine Bitsch-Larsen holder foredrag på Aktivitetscenter Gedevasevang den 6. januar.
Stine Bitsch-Larsen holder foredrag på Aktivitetscenter Gedevasevang den 6. januar.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vi er selv historier

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vi er selv historier
Furesø - 04. januar 2016 kl. 13:17
Af Jimmy Rømer

Onsdag den 6. januar klokken 13.30 - 15.30 er der foredrag på Aktivitetscenter Gedevasevang med Stine Bitsch-Larsen (født 1918), der debuterede som forfatter i 1983. Inden da havde hun været skoleleder, keramiker, organist og grafiker. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

I sin nye bog »Svanevinger« fortæller hun om det fjerne Afrika og den nære besættelse. Om sin opvækst som præstedatter ude på landet, om selv at blive holdt udenfor, men at insistere på, at der altid findes andre veje.

Hun fortæller om sine svanevinger, der ikke altid kunne bære hende, men som alligevel endte med at bringe hende igennem den store livsfortælling - som denne bog rummer - om hende selv, opvæksten og familien.

- Historierne holdes kun i live, når vi fortæller dem videre. Historierne er det kit, der forbinder os. Derfor er det nødvendigt at fortsætte med at fortælle. Vi er selv historier, siger Stine Bitsch-Larsen.

Hendes barnebarn Camilla på 26 år siger:

- Jeg håber, at jeg kan blive ligesom hende, når jeg bliver gammel. Hun kan huske alle mulige historier, men jeg kan dårligt huske, hvad jeg lavede i sidste uge.

I en pause serveres kaffe og kage.

Arrangementet koster 40 kroner, som betales ved indgangen.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?