17. januar 2021
Vinguide 2020.
Vinguide 2020.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Værløseborger lancerer ny årlig vinguide

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Værløseborger lancerer ny årlig vinguide
Furesø - 22. november 2019 kl. 11:35

En ny vinguide til alle de interesserede vinforbrugere er blevet født, og manden bag er fra Værløse.

Thomas Rydberg er redaktør og ejer af magasinerne DinVinGuide og Whisky & Rom. Desuden gennem mere end 10 år vin- og spiritusskribent på Ekstra Bladet og underviser/foredragsholder. Han har en diplomuddannelse fra WSET (Wine & Spirit Education Trust) i London.

Nu lancerer han Vinguiden 2020 gennem sit firma Rydberg Publishing. Vinguiden 2020 er netop kommet til salg hos boghandlere, supermarkeder og kiosker over hele landet.

- Det er blevet svært, og for mange ligefrem uoverskueligt, at skulle vælge en vin i det lokale supermarked eller hos ens vinhandel. Flere hundrede vine fylder reolerne, og de fleste er ukendte for de fleste. Mange vælger derfor den vin, de allerede kender, mens andre kigger på ugens tilbud, eller om etiketten tiltrækker, siger Thomas Rydberg og fortsætter:

- Vinguiden 2020 vil gøre det nemmere at vælge vin og ikke mindst blive inspireret til at prøve noget nyt. Jo mere man tør prøve af nye vine, des større fornemmelse og forståelse får man for vinens forunderlige verden.

Vinguiden 2020 er et handy opslagsværk på 364 sider, hvor man kan få overblik over de mest gængse vine på det danske marked. I denne guide vil man for hvert enkelt vinland kunne se vurderinger af kvaliteten af vinen, om den kan drikkes nu, samt om den er pengene værd. Derudover vil man få tips til alt omkring serveringstemperaturer, årgange, gode råd til sammensætning af vin og mad, sådan laver man vin, de gængse druer og meget mere.

Vinguiden giver anmeldelser af mere end 2200 vine som kan købes i supermarkeder, hos vinhandlere eller i online butikker.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?