16. oktober 2021
Biodirektør Tine Kirkeballe glæder sig til at modtage den nye fremviser i uge 41. Den vil gøre edt muligt at streame froedrag og koncerter i Sal 1. Arkivfoto: Mikkel Kjølby
Biodirektør Tine Kirkeballe glæder sig til at modtage den nye fremviser i uge 41. Den vil gøre edt muligt at streame froedrag og koncerter i Sal 1. Arkivfoto: Mikkel Kjølby
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Værløse Bio får ny fremviser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Værløse Bio får ny fremviser
Furesø - 27. september 2021 kl. 07:31
Af Mikkel Kjølby

Man skal altid være klar til at tilpasse forretningen efter tidens strømninger.

Biodirektør Tine Kirkeballe er forlængst hoppet med på bølgen af populære fremvisninger af naturvidenskabelige foredrag fra Aarhus Universitet.

- Det er vildt populært. Der er altid udsolgt til fremvisningerne af de naturvidenskabelige foredrag. Nu har DR også åbnet op for streamning af koncerter fra DRs koncertsal, siger Tine Kirkeballe.

Hidtil har Værløse Bio kun haft mulighed for at vise foredrag og koncerter i den mindre Sal 2. Men i uge 41 ankommer en splinterny fremviser til Sal 1.

- Der kommer flere og flere muligheder for streaming, og det bliver mere og mere populært. Biograferne får mange tilbud om streamning. Den nye fremviser skal også bruges til foredrag og koncerter. For det er vigtigt at være multikulturel, forklarer Tine Kirkeballe.

Furesø Kommune køber maskinen til Værløse Bio, men det modregnes i det kommunale tilskud. Prisen er 420.000 kroner.

Der er mere nyt udstyr på vej til Værløse Bio. De længe ventede reclinerstole til Sal 2 sidder fast i proppen af containere. Den seneste melding er, at de kommer lige inden jul.

Børnefilmklub genopstår
Skolebørnene i Værløse har altid været flittige gæster i Værløse Bio. Ikke mindst pga. den populære børnefilmklub. Men sidste år satte corona-nedlukningerne en stopper for det.

Nu sætter Værløse Bio atter gang i Børnefilmklubben.

- Det er en del af det at være i et nærmiljø. Børnene lærer at gå i biografen. Især det sociale element er enormt vigtigt, siger Tine Kirkeballe.

840 børn i 0. til 3, klasse har meldt sig til Børnefilmklubben. I 4. til 7. er der tilmeldt 350 børn.

Den første forestilling er Familien Addams den 4,. oktober. Derefter følger Operation Nordpolen, Familien Bigfoot, Spioner på Missioner og Croods - en ny tid.

Rejser du til udlandet i år?