7. december 2019
Bruce Lipton kommer til Farum Arena den 27. september.
Bruce Lipton kommer til Farum Arena den 27. september.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Teenagere møder videnskabsmand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Teenagere møder videnskabsmand
Furesø - 09. august 2019 kl. 13:55
Af Mikkel Kjølby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den lokale virksomhed Alun.dk henter i slutningen af september den verdenskendte videnskabsmand Bruce Lipton til Danmark, hvor han skal give en række foredrag, I den forbindelse får teenagere en unik mulighed for at opleve Bruce Liptons fængende optrædender. Det sker i Farum Arena den 27. september klokken 14 til 16. Der er gratis adgang for 15 til 19-årige.

Foredraget hedder »The Turning Point«: At skabe et godt liv midt i evolutionært kaos. Miljøkatastrofer, økonomisk kollaps, klimaforandringer, raceuroligheder, religiøse kampe, hungersnød og fattigdom. Vores civilisation befinder sig midt i en verdenskrise. Krise giver mulighed for evolution. De globale kriser er tegn på, at en evolutionær omvæltning er uundgåelig. Videnskabelig og social nytænkning gør op med gamle myter og skaber en ægte tanke- og forståelsesrevolution så radikal, at den vil forandre verden.

Cellebiolog og topforfatter Bruce H. Lipton, ph.d. og menneskerettighedsadvokat, samt sanger/sangskriver Annie May Willis tilbyder en dynamisk multimediepræsentation, der viser en modig og håbefuld vision for det næste paradigmeskift for menneskeheden - og hvordan hver eneste af os fuldt ud kan deltage som medskabere i den verden, som er på vej.

Bruce H. Lipton, ph.d., cellebiolog og foredragsholder, er en internationalt anerkendt foregangsmand i brobygning mellem videnskab og ånd. Bruce har arbejdet som lektor i anatomi ved det medicinske fakultet på the University of Wisconsin (Madison, 1973 - 1982) og har senere udført banebrydende stamcelleforskning ved Stanford University.

Annie May Willis er menneskerettighedsfortaler og musiker. Hun har arbejdet for the United Nations International Criminal Tribunal i Rwanda såvel som i californiske fængsler for kvinder, hvor hun har dokumenteret menneskerettighedskrænkelser. hendes rødder i social retfærdighed, klassisk violin og appalachisk folkemusik har udviklet sig til en rå og poetisk stemme for kærlighed, samfundstjeneste og healing.

grafik køb billede