27. november 2020
Svanepunktet får stadig henvendelser om grøntsager og frugt, der er i overskud. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Svanepunktet får stadig henvendelser om grøntsager og frugt, der er i overskud. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Svanepunktet syltede: Plejehjemsbeboere savnede de gamle husmoderdyder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svanepunktet syltede: Plejehjemsbeboere savnede de gamle husmoderdyder

Et Facbookopslag gav sylteaktivitet i plejehjemmet i Svanepunktet

Furesø - 22. oktober 2020 kl. 14:20
Af Jens Berg Thomsen

Flere ældre kvindelige beboere på plejehjemmet i Svanepunktet i Farum Midtpunkt havde et forleden et stort ønske om at sylte, som det hører sig til i denne efterårstid. Det fik Susan Engstrøm, der er sygeplejerske på stedet til at efterspørge frugt og grønt i overskud på sociale medier, og det kastede en del bidrag af sig fra borgere, der gerne ville bidrage.

"Flere ældre kvinder på plejehjemmet savnede de gamle husmoderdyder og ville gerne sylte, henkoge og bage. Sikke en opbakning, Svanepunktet oplevede! Beboere i Farum Midtpunkt, borgere rundt om i kommunen, pårørende og politikere donerede - og donerer stadig. Derfor har der i denne uge været ekstra mange smil og duftet ekstra godt på plejehjemmet. De ældre har skrællet og skåret frugt og grøntsager . De har kogt, syltet og bagt. En beboer havde fødselsdag i starten af ugen og ønskede en æbletærte i stedet for en lagkage. Og fik hun!" skriver Susan Engstrøm i et Facebookopslag hos Furesø Kommune.

"Hvis nogen af jer vil donere mere frugt og grønt til de ældre på plejehjemmet Svanepunktet, er I velkomne til at skrive til: svanepunktetplejecenter@furesoe.dk," skriver Susan Engstrøm også.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?