18. juni 2021
Pil er med i finalen i DRs KarriereKanonen og har fået et arbejdslegat fra Statens Kunstfond. Foto: Natasja Penaquaio.
Pil er med i finalen i DRs KarriereKanonen og har fået et arbejdslegat fra Statens Kunstfond. Foto: Natasja Penaquaio.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stort arbejdslegat til lokal sangerinde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stort arbejdslegat til lokal sangerinde
Furesø - 07. maj 2021 kl. 15:28
Af Mikkel Kjølby

Under kunstnernavnet PIl arbejder Pil Jeppesen fra Fuglsangpark sig stille og roligt ind på den danske musikscene. Med sin helt stilart har Pil gjort sig bemærket med melankolske popnumre, som er blevet spillet en del i radioen og brugt som soundtrack til danske tv-serier.

Den 11. juni deltager PIl i finalen i DRs KarriereKanonen ved et arrangement i koncertsalen.

- Det går godt med musikken for tiden. Jeg er finalist i DR's KarriereKanonen og skal spille i koncertsalen d. 11. juni, hvor finalen bliver afgjort. Meget spændende. Det er det jeg bruger det meste af min tid på - at deltage i forskellige events, som KarriereKanonen laver. Fx. skal vi have live-coaching af Kristian Koch, og det glæder jeg mig rigtig meget til. Det er meget praktisk orienteret undervisning, hvor vi lærer at opbygge en god koncert fra start til slut, fortæller Pil Jeppesen.

I sidste uge kom et skulderklap af de helt store. Pil blev tildelt et arbejdslegat på 70.000 kroner af Statens Kunstfond.

- Jeg er i gang med at færdiggøre en masse sange, som skal ud i løbet af 2021. Min duet »Omvendt« med Andreas Odbjerg bliver spillet en masse i radioen Der udkommer også en Bedroom solo-version af Omvendt, som er en akustisk udgave af sangen. Den kommer ud på streaming og som video på YouTube, fortæller Pil.

mikkel

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?