19. oktober 2019
Mikael Boutrup har taget den svære beslutning at aflyse dette års udgave af Store Flyvedag. Men den store begivenhed vender endnu stærkere tilbage i 2020. Arkivfoto
Mikael Boutrup har taget den svære beslutning at aflyse dette års udgave af Store Flyvedag. Men den store begivenhed vender endnu stærkere tilbage i 2020. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Store Flyvedag 2019 er aflyst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Store Flyvedag 2019 er aflyst
Opdateret 30. maj 2019 kl. 08:28
Furesø - 25. maj 2019 kl. 07:15
Af Mikkel Kjølby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

To flyshows med kun en uges mellemrum var for hård kost for de frivillige piloter. Store Flyvedag, som skulle har været afviklet den 24. august, viger derfor pladsen til ære for Roskilde Airshow den 18. august. Store Flyvedag vender stærkt tilbage i 2020 og vil fremover blive afholdt hvert andet år - i de år Roskilde Airshow ikke finder sted.

- Vi tog beslutningen i påsken, da det viste sig, at der ikke var nok piloter tilmeldt til Store Flyvedag. Det skyldes, at der kun var en uges mellemrum fra Roskilde Airshow til Store Flyvedag, og piloterne kunne finde plads i kalenderen til begge begivenheder, forklarer Mikael Boutrup.

Store Flyvedag er Mikael Boutrups hjertebarn. Det startede ud i det små i 2015, men i 2017 brød Store Flyvedag gennem lydmuren med 25.000 besøgende. I 2018 blev Store Flyvedag opgraderet med madmarked i Hangar 2 og meget mere. Det er en af de helt store begivenheder i Furesø Kommune.

- Det gjorde lidt ondt at tage beslutningen om at aflyse dette års udgave. For planen var, at Store Flyvedag skulle være en årligt tilbagevendende begivenhed, men nu gør vi klar til 2020, hvor vi vil markere 80 års jubilæet for Nazitysklands angreb på Flyvestation Værløse, fortæller Mikael Boutrup.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede