15. juni 2021
fablerobotten går sin sejrsgang. Foto: Shape Robotics.
fablerobotten går sin sejrsgang. Foto: Shape Robotics.
Foto: Marianne
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stor ordre til Shape Robotics

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stor ordre til Shape Robotics
Furesø - 09. juni 2021 kl. 17:26

FARUM: Teknologivirksomheden Shape Robotics med adresse i Farum har modtaget en ordre på 138 Fable robotter fra GEMS Education. GEMS Education driver mere end 70 private skoler i flere lande hvilket gør den til verdens største operatør af skoler fra børnehave niveau til 12 klasse.

Robotterne er indkøbt til GEMS Wellington International School i Dubai og vil være den første af GEMS-skolerne, der anvender Fable-systemet, og hvis projektet viser sig at være vellykket, vil flere skoler i GEMS-organisationen følge. Fable robotterne skal bruge i skolens computing, science og matematikundervisning.

Samtidigt indgår Shape Robotics et partnerskab med GEMS Education om udvikling af læringsmaterialer til undervisning i Kunstig Intelligens.

GEMS Wellington International School er placeret i Dubai (UAE) og markerer derfor også den første store ordre i en region, hvor Shape Robotics har strategisk fokus og forventer betydelig vækst i de kommende år.

- Vi er meget stolte over at arbejde sammen med GEMS Education og Wellington International School. Det er en højt profileret skole som andre skoler i regionen ser op til med meget god grund. siger David Johan Christensen, CEO i Shape Robotics.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?