26. marts 2019
Michael Drost-Hansen
Foto: Michael Drost-Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stor interesse for borgermøde om forebyggelse af indbrud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stor interesse for borgermøde om forebyggelse af indbrud
Furesø - 17. november 2018 kl. 13:09
Af Mikkel Kjølby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

675 Furesøborgere har allerede meldt deres ankomst til borgermødet om "forebyggelse af indbrud i private hjem". i Farum Arena den 27. november kl. 17.30 til 20.00.

Selvom antallet af indbrud i de seneste år er faldet på landsplan, er problemet stadig til at få øje på. Ifølge Danmarks Statistik var der i 2017 29.147 indbrud i hele landet, og ifølge Nordsjællands Politi skete de 366 heraf i Furesø Kommune. I 2018 er der indtil nu sket 264 indbrud i kommunen. Samtidig ved man fra TrygFondens Tryghedsmåling, at danskerne lever med en rekordhøj utryghed for indbrud. De seneste tal fra 2017 viser, at indbrud gør knap hver fjerde dansker utryg - og er man utryg, går det ud over livskvaliteten.

På borgermødet vil en sikringsekspert fra Bo trygt give konkrete bud på, hvordan man relativt nemt kan sikre sin bolig mod indbrud, og derudover præsenteres Nabohjælp, som er et gratis koncept, der baner vejen for, at naboer nemt og sikkert kan stå sammen om at undgå indbrud. Deltagerne kan også høre Nordsjællands Politi fortælle om indbrud i Furesø Kommune, og hvad man som borger kan gøre for at hjælpe politiet i både forebyggelsen og opklaringen af indbrud i private hjem. Man kan også få forebyggende tips fra indbrudstyven selv, når en tidligere indbrudstyv fortæller, hvad der kunne få ham til at fravælge en bolig.

Du kan tilmelde dig ved at sende en e-mail med navn og antal deltagere til furesoe@mannov.dk senest den 23. november 2018.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede