24. november 2017
Silvan på Gammelgårdsvej i Farum har åbnet ny butik, og det betyder et løft for Farum Erhvervspark. Foto: Jimmy Rømer
Silvan på Gammelgårdsvej i Farum har åbnet ny butik, og det betyder et løft for Farum Erhvervspark. Foto: Jimmy Rømer
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Silvans åbning løfter erhvervsparken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Silvans åbning løfter erhvervsparken
Opdateret 22. marts 2016 kl. 11:41
Furesø - 21. marts 2016 kl. 06:00
Af Jimmy Rømer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdag klokken syv åbnede den nye Silvan sin butik på Gammelgårdsvej i Farum Erhvervspark. Udover en masse gode tilbud til kunderne, betyder åbningen også flere jobs og praktikpladser. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

"Gør-det-selv"-kæden Silvan indleder et rekrutteringssamarbejde med Furesø Kommune om flere jobs og praktikpladser.

Med sit slogan »Vi gør det sammen« er Silvan et godt match til Furesø Kommune, der har visionen om, at »vi skaber løsninger sammen«. Det har derfor været naturligt for begge parter at indgå i et rekrutteringssamarbejde om at sikre jobs og praktikpladser til de borgere, der skal ind på arbejdsmarkedet

Administrerende direktør Freddy Lauridsen fra Silvan og den lokale varehuschef, Asger Buch Sørensen har set frem til at åbne byggemarkedskædens butik nummer 45, og de mener, det er vigtigt, at virksomheder som Silvan tager et socialt ansvar i de lokalsamfund, hvor de har deres butikker.

- Vi ved fra vores butikker landet over, at det giver os et stærkt tilhør til lokalsamfundet, når vi som virksomhed også rekrutterer lokalt og i et tæt samarbejde med jobcentret. Det samarbejde er allerede godt på skinner her i Furesø, siger Freddy Lauridsen.

- Vi glæder os meget til at byde kunderne velkommen til butikken og vores dygtige medarbejdere, og vi startede op med masser af tilbud og aktiviteter på åbningsdagen, siger Asger Buch Sørensen.

Borgmester Ole Bondo Christensen (S) byder Silvan velkommen til Furesø og glæder sig over, at der er kommet endnu en virksomhed til kommunen, der ønsker at tage aktivt del i det lokale fællesskab.

- Som kommune er det vigtigt, at vi har et godt samarbejde med vores lokale virksomheder om blandt andet rekrutteringsindsatsen til gavn for de ledige borgere i kommunen. Vi har sidste år indgået en samarbejdsaftale med erhvervs- og industriforeningerne om skabelsen af flere jobs, og samarbejdet med Silvan er et rigtig godt eksempel på, hvordan vi når i mål med denne aftale, siger borgmesteren.

Ole Bondo Christensen ser også etableringen af endnu et byggemarked som endnu et skridt i den rigtige retning for Farum Erhvervspark.

- Med Silvan får vi endnu en virksomhed til Farum Erhvervspark, så området bliver mere aktivt. Det vil tiltrække kunder fra et større opland, som igen vil være med til at styrke den lokale handel i kommunen. Vi har igennem længere tid arbejdet tæt sammen med erhvervslivet om ændring af lokalplanerne for erhvervsparkområdet, så det er rigtig godt at se, at arbejdet nu begynder at bære frugt, fastslår han.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk