11. maj 2021
Steven Knap
gallery icon

Se billedserie

Foto: Steven Knap
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se den vilde video af kraftig brand: Så mange var med til at slukke flammerne under nattehimlen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se den vilde video af kraftig brand: Så mange var med til at slukke flammerne under nattehimlen

Frederiksborg Brand og Redning fik hjælp flere forskellige steder fra for at få bugt med brand i Farum

Furesø - 03. maj 2021 kl. 09:35
Af Jens Berg Thomsen

En kraftig brand raserede natten til store bededag flere bygninger på Hvedemarken i Farum. Branden begyndte i et autoværksted og havde spredt sig i lys lue hen over aftenen.

arrow Læs også: Video og billeder: Voldsom brand raserer autoværksted

Nordsjællands Politi skrev omkring 23.40 om branden på Twitter, at Frederiksborgvej var spærret af, og at man skulle holde sig fra stedet. Senere hen har Frederiksborg Brand og Redning skrevet på Facebook, at hele 60 brandfolk var med til at slukke den omfattende ildebrand, og at der var hjælp fra flere forskellige andre redningskorps fra blandt andet Hillerød og København.

Hvederne måtte vente

"Der blev ikke spist mange hveder af vores brandfolk i Farum og Hillerød. Det blev nemlig en travl begyndelse på store bededagsferien, da der udbrød brand på et autoværksted torsdag aften i Farum. I alt 60 brandfolk, tre indsatsledere og en bagvagt med hjælp fra vagthavnede brandmester kæmpede og koordinerede natten lang mod flammerne, hvor vores supplerende frivillige beredskab efterfølgende tog over og efterslukkede ud på fredag formiddag," skriver Frederiksborg Brand og Redning.

Vindretning blæste røg væk fra Farum Midtpunkt

Ifølge sn.dk gjorde vindretningen, at røgen ikke generede beboerne i Farum Midtpunkt, der ligger lige over for brandstedet.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?