21. september 2020
Maria Rørbæk håber på at virkeligheden bliver ligesom fantasien.
Maria Rørbæk håber på at virkeligheden bliver ligesom fantasien.
Foto: unknown
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rørbæk med i lydbogskonkurrence

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rørbæk med i lydbogskonkurrence
Furesø - 07. december 2019 kl. 17:22
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Bogen 'De Hemmelige Youtubere' af Maria Rørbæk er nomineret til Den Store Lydbogspris - Mofibo Awards som bedste børnebog. Farumborgere og andre lyttere kan nu være med til at stemme bogen videre til finalen.

Maria Rørbæk tør ikke skrive en meget uhyggelig gyser, for indholdet i hendes første børne-roman er på en måde blevet til virkelighed.

- De Hemmelige Youtubere handler om Magnus og Selma, der deltager i en stor YouTube-konkurrence - og nu er bogen to gange kommet med i en konkurrence. Først var den nomineret til Undervisningsministeriets Børnebogspris og nu er den nomineret til Den Store Lydbogspris - Mofibo Award, forklarer Maria Rørbæk, der er opvokset i Farum.

I bogen deltager Magnus og Selma anonymt, forklædt med parykker og skibriller, fordi Magnus ikke tør stå frem på grund af et kæmpestort, sort modermærke, som han er vant til at blive drillet med. De to børn går videre til finalen, men taber i første omgang og oplever en stor nedtur.

- På samme måde gik jeg videre blandt tre nominerede til Undervisningsministeriets Pris, der blev uddelt på Bogforum, men jeg måtte gå hjem med takketalen diskret liggende i baglommen, fordi Mette Vedsø og Kaj-bøgerne løb med sejren, fortæller Maria Rørbæk.

I bogen vinder Selma og Magnus så i anden runde, da de endelig tør stå frem som sig selv og publikum efterfølgende stemmer om hvem, der er de bedste nye youtubere.

- Så nu håber jeg på lidt hvid magi, så virkeligheden bliver som i bogen, siger Maria Rørbæk med et smil.

Mofibo Award er en publikumspris, hvor man kan stemme på en af de i alt 11 nominerede til børnebogsprisen via linket:

https://awards.mofibo.com/dk/da/votings/bornebog/ Det skal ske senest 31. december.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?