19. januar 2020
Søren Anker Madsen
Søren Anker Madsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pressechef fylder 50 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pressechef fylder 50 år
Furesø - 11. september 2019 kl. 10:55
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Af Redaktionen
Journalist og pressechef Søren Anker Madsen, Hareskovby.

Søren Anker Madsen er pressechef hos Lindhardt og Ringhof Født og opvokset i Odder, hvor familien drev S.A. Madsen Isenkram. Her slog Søren Anker Madsen tidligt takten an i Odder Garden, inden han dannede orkestret The Odder Ones, der stadig er et trækplaster ved den årlige byfest. Men selv om musikken har været en konstant del af hans liv, var det journalistikken, som Søren Anker Madsen professionelt orienterede sig imod. Han er uddannet 1996 fra Danmarks Journalisthøjskole og var en årrække ansat på Berlingske med kultur- og livsstilsstoffet som arbejdsområde. Han nåede bl.a. at være souschef på kulturredaktionen, inden han i 2007 skiftede til Aller Media og titlen som chefredaktør for en række af dette mediehus' magasintitler.

Da Lindhardt og Ringhof i 2011 fik ny forlagschef i skikkelse af Lars Boesgaard, blev Søren Anker Madsen hentet ind som pressechef, og han er i dag en central figur på det traditionsrige forlag med et stort netværk i kultur- og mediebranchen.

Søren Anker Madsen har forfattet flere bøger, herunder en biografi om Simon Spies, en anmelderrost børnebog, en bog om Allers tidligere succes-magasin, Ugens Rapport, samt en biografi om sangeren Thomas Helmig.

Søren Anker Madsen er desuden en garvet revyforfatter, der hvert år sammen med vennen Jan Svarrer leverer tekster til landets førende revyer. Den humoristiske sans gør han også god brug af i hvervet som redaktør for Svikmøllen. I tilgift er han et vaskeægte familiemenneske, der slapper af med ølbrygning og gode bøger i Hareskovby, hvor han bor med sin hustru, jurist Marie Hyllested, og parrets to børn.