26. februar 2020
Byrådsmedlem Matilde Powers træder på bremsen. Døgnet har kun 24 timer. Foto: Allan Nørregaard
Byrådsmedlem Matilde Powers træder på bremsen. Døgnet har kun 24 timer. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Powers: Døgnet har kun 24 timer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Powers: Døgnet har kun 24 timer
Furesø - 04. september 2019 kl. 09:28
Af Mikkel Kjølby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et nyt arbede som forebyggelseskonsulent i Region Hovedstaden får Socialdemokraten Matilde Powers til at skrue lidt ned for byrådsarbejdet.

- Jeg er ved at implementere tre store indsatser. Blandt andet røgfri skoletid på vores ungdomsuddannelser og røgfri arbejdstid hos de 40.000 medarbejdere i regionen, fortæller Matilde Powers om sit nye arbejde.

Matilde Powers stormede ind i byrådet med et stort antal personlige stemmer ved valget i 2017. Efterfølgende blev hun udnævnt til formand for Udvalget for sociale forhold, sundhed og et godt seniorliv. Den post var som skabt til sygeplejersken fra Hareskovby, og den beholder hun.

Men på grund af øget arbejdspres træder hun ud af de øvrige politiske udvalg samt bestyrelsen i Gedevasevang.

- De andre udvalg trækker jeg mig udelukkende fra, fordi jeg i april fik nyt job, som kræver meget tid af mig. Det har ikke været et nemt valg at skulle sige farvel til USU, UDF og bestyrelsen i Gedevasevang, for jeg finder områderne helt vildt vigtige og spændende. Men døgnet har kun 24 timer, lyder det fra Matilde Powers.

Henrik Poulsen overtager pladsen i Udvalg for dagtilbud og familier, og Muhammed Bektas erstatter Matilde Powers i Udvalg for skole og ungdomsuddannelse. I samme omgang træder Preben Sandberg Pettersson ind i Udvalg for byudvikling og bolig istedet for Henrik Poulsen.