28. maj 2020
Ole Holleufer er klar til at smøge ærmerne op og være med til at udforme fremtiden for Liberal Alliance. Det nye parti Fremad ser han som en ulempe for den borgerlige fløj.
Ole Holleufer er klar til at smøge ærmerne op og være med til at udforme fremtiden for Liberal Alliance. Det nye parti Fremad ser han som en ulempe for den borgerlige fløj.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ole Holleufer bliver i LA

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ole Holleufer bliver i LA
Furesø - 07. november 2019 kl. 15:11
Af Mikkel Kjølby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tidligere minister Simon-Emil Ammitzbøll-Bille har sammen med Christina Egelund stiftet et nyt borgerligt liberalt parti, Fremad.

Det sker efter et bittert brud med Liberal Alliance, hvor Simon-Emil Ammitzbøll-Bille længe blev betragtet som partiformand Anders Samuelsens naturlige arvtager, men ikke desto mindre tabte han kampen om magten til Alex Vanopslagh efter partiets store valgnederlag. Simon-Emil Ammitzbøll-Bille er vokset op i Farum og har en naturlig relation til lokalområdet, men det får ikke Liberal Alliances byrådsmedlem i Furesø, Ole Holleufer, til at ryste på hånden. Han bliver i Liberal Alliance.

- Liberal Alliance er i fuld gang med at vende tilbage til kernen af, hvad partiet står for. Det er en spændende proces, som jeg gerne vil medvirke til, siger Ole Holleufer og fortsætter:

- De grundlæggende liberale værdier bliver varetaget fint af Liberal Alliance. At der kommer et nyt parti, ser jeg som en ulempe. Det kommer ikke til at gavne den borgerlige fløj, vurderer Ole Holleufer.

Han ser frem til at møde Liberal Alliances folketingsmedlemmer.

- Vi er i gang med et spændende projekt. Partiets byrådsmedlemmer og regionsmedlemmer skal snart møde folketingsmedlemmerne for at være med til at udforme partiets fremtid. Der er en god erkendelse af, hvordan vi kommer videre. I et stort parti kan der være langt fra de lokale organisationer til Christiansborg. Det oplever jeg ikke i Liberal Alliance, lyder det fra Ole Holleufer.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?