13. november 2019
Winnie og Erik har haft besøg af tre natureksperter i forbindelse med programmet Vores vilde have. Foto: TV2.
Winnie og Erik har haft besøg af tre natureksperter i forbindelse med programmet Vores vilde have. Foto: TV2.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu kommer »Vores vilde vej« med familie fra Værløse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu kommer »Vores vilde vej« med familie fra Værløse
Furesø - 13. august 2019 kl. 16:26
Af Mikkel Kjølby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mandag d. 19. august klokken 20 viser TV2 »Vores vilde vej« med deltagelse af en familie bosat på Hejrebakken i Værløse. Programmet var oprindeligt programsat til juni måned, men blev udsat for at gøre plads til folketingsvalget. Men nu sker det altså.

I »Vores vilde vej« tager de tre naturnørder, naturekspert Sebastian Klein, biolog Vicky Knudsen og zoolog Anders Kofoed, os med ud til det vilde dyreliv, der lever lige ude foran vores havedør. De tre rykker hver uge ind på en ny villavej i Danmark, hvor de går på jagt efter de vilde dyr - lige fra de bittesmå bænkebidere til de store pattedyr som ræv og grævling.

I programseriens andet afsnit går turen til Værløse nord for København, hvor Sebastian går på sporjagt efter den sjældne sete grævling, som efter sigende skulle besøge villahaverne lige op til Hareskoven. Imens prøver biologen Anders at opklare mysteriet om, hvem der mon har gravet huller i haven hos ægteparret Winnie og Erik. Og ornitologen Vicky prøve at indfange de fugle, der kommer på besøg i villavejens haver.

grafik køb billede