23. januar 2021
Barbara Kaad Ostenfeld er klar til at afsløre navnet på sit kunstværk.
Barbara Kaad Ostenfeld er klar til at afsløre navnet på sit kunstværk.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu får Barbaras kunststen sit navn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu får Barbaras kunststen sit navn
Furesø - 22. august 2018 kl. 11:27
Af Mikkel Kjølby

Torsdag klokken 16 vil kunstneren BAKAOS officielt indvie sin 3 tons tunge granitsten ved Furesøbad og samtidig afsløre stenens nye navn.

Stifteren af Furesø Picnicfestival Eva Vedel tog initiativet til kunstværket og fik støtte af erhvervsmand Mikael Boutrup.

- Barbara har fået helt frie hænder til at sætte farver og fantasi på Picnicfestivalens kerneværdier: Fællesskab, samvær og grønne glæder i Furesøs unikke natur, men jeg er selvfølgelig helt vildt glad over, at så mange har vist så overvældende interesse og har bidraget med input og ideer undervejs. Og ekstra glad over, at der også er blevet plads til en picnickurv midt i fantasiuniverset på stenen, siger Eva Vedel og fortsætter:

- Man bliver aldrig færdig med at gå på opdagelse. Det gælder Barbaras sten, hvor man hele tiden opdager nye figurer og farver, ligesom det gælder naturen, der giver anledning til nye picnicoplevelser året rundt og det minder stenen os om.

Omkring 200 personer har givet deres bud på et navn til stenen. Der var dog slet ingen tvivl om, hvad det helt rette navn var. Vindernavnet afsløres torsdag d. 23/8 kl. 16 ved Furesøbad og vinderen forkæles med en B'lunch for to personer på Furesø Marina.

På dagen kan man ikke blot møde kunstneren, men også nogle af dem, der har været med til at gøre det hele muligt.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?