25. oktober 2021
PR-foto
gallery icon

Se billedserie

PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Musical i Galaksen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Musical i Galaksen

Teateret Gorgerne opfører 'Spring Awakening'

Furesø - 13. oktober 2021 kl. 13:57

Mellem den 2. november og den 6. november kan man opleve prisbelønnet rockmusical i Galaksen i Værløse.

Teatret Gorgerne inviterer indenfor til 'Spring Awakening'. Rockmusicalen byder på ungdomsoprør, ulykkelig kærlighed og et eksplosivt rocksoundtrack, står der i en pressemeddelelse..

"I over et år har den danske teaterscene kørt på lavt blus. Det samme gælder for Teatret Gorgerne, der de sidste år har spillet en perlerække af verdenskendte musicals i Galaksen," står der blandt andet.

"Nu skruer teatret igen op for forstærkeren, når de til november kan invitere beboerne i Værløse og omegn til en storslået musicaloplevelse. Denne gang den prisbelønnede broadwaymusical "Spring Awakening", der byder på intenst ungdomsdrama og rockmusik i verdensklasse."

Kolossalt pres

Musicalen foregår tilbage i 1800-tallets Tyskland og om overgangen fra barn til voksen, og stykket rummer noget, der også er aktuelt i dag.Aarup Larsen, sig til at sætte fokus på.

"Unge i dag oplever et kolossalt pres fra både fra skole, forældre og job - og det gør det svært for mange at finde sin plads i livet. Selvom Spring Awakening handler om unge i 1800-tallet, så er jeg overbevist om, at forestillingen kan bidrage med nye perspektiver, som både de unge publikummer og deres forældre kan få glæde af," fortæller Tom Aarup Larsen, der er formand for teateret..

Billetter via Galaksens hjemmeside.jbt

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?