6. august 2020
Formanden for Farum Modeljernbaneklub, Henning Hansen, er med, når klubbens anlæg vises frem ved åbent hus den 7. december.
Formanden for Farum Modeljernbaneklub, Henning Hansen, er med, når klubbens anlæg vises frem ved åbent hus den 7. december.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Modeljernbaneklub åbner dørene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Modeljernbaneklub åbner dørene
Furesø - 01. december 2019 kl. 13:56
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

FARUM: I forbindelse med Modeljernbanernes Dag holder Farum Modeljernbane Klub af 1976 åbent hus den 7. december klokken 10 til 14 i klublokalerne i kælderen under Farum Kulturhus.

I klubbens lokaler vil der være mulighed for at se tog fra den hedengangne KSB, København - Slangerup Banen og fra Kystbanen. Der er bymiljø fra Farum med bl.a. Williams Hotel, Møllens Købmand, Farum Mølle og husene omkring jernbaneoverskæringen på Farum Hovedgade samt stationerne på KSB: København L, Emdrup, Hareskov, Farum, Vassingerød og Slangerup og på DSB: Helsingør, Hellerup, Nørrebro og Vigerslev.

- I år er nyheden en vejbro i Hellerup og en industri- og fiskerihavn under opbygning. Arbejderboliger omkring Emdrup Station, samt kørende modelsporvej til og omkring Hellerup Station, fortæller klubbens formand Henning Hansen.

Der vil også være mulighed for at snakke med klubbens medlemmer om interessen for tog i model og det kammeratlige samvær.

Farum Modeljernbane Klub har eksisteret i Farum i 43 år og har 13 aktive og 7 passive medlemmer.

- Vi indsamler også billeder og arkivalier fra KSB, så hvis du har gamle billeder med tog eller stationsmiljø på, så vil vi godt have lov til at tage en kopi til vores arkiv. Tag dem eventuelt med, så scanner vi dem ind med det samme, lyder opfordringen fra Henning Hansen.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?