12. juli 2020
Jakob Gang repræsenterede Marie Kruses Skole i talentcampen.
gallery icon

Se billedserie

Jakob Gang repræsenterede Marie Kruses Skole i talentcampen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Marie Kruses Skole lagde hus til en læringsrig weekend

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Marie Kruses Skole lagde hus til en læringsrig weekend
Furesø - 19. november 2019 kl. 10:54
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I weekenden slog Marie Kruses Skole i samarbejde med TalentCampDK dørene op for deres egne, og mange andre, nysgerrige elever til en spændende og udfordrende weekend.

Skolen lagde nemlig hus til 7.-klasseelever fra hele Danmark, der har en særlig interesse i fagene dansk, engelsk eller matematik, og synes det er fedt at gå i skole i weekenden.

Tre elever fra Marie Kruses Skole har deltaget i campen, og inden TalentCamp'en havde Jakob Gang fra 7.d store forventninger til indholdet af weekenden.

- Jeg glæder mig til at få nogle nye venner, nogle nye oplevelser og prøve nogle nye former for matematik, fortalte Jakob Gang.

TalentCampDK er en skoleforening, der arrangerer camps for elever i 7. - 9. klasse i fagene dansk, engelsk og matematik. En camp strækker sig over fem dage, torsdag til mandag, og er et tilbud om faglige udfordringer til de dygtigste elever i grundskolen. Og weekendens camp er årets første 7. klassecamp.

Undervisningen foregik i Marie Kruses Skoles almindelige klasselokaler, men det var ikke den samme undervisning, som eleverne møder til dagligt. Alle underviserne er studerende fra de danske universiteter. Undervisningen bærer derfor præg af høj faglighed, og det skal der til, for at udfordre og vække en nysgerrighed.

Om fredagen var eleverne på en alment dannende udflugt til København for at besøge Dansk Arkitektur Center og Det Kongelige Teaters Gamle Scene.

Læse mere: TalentCampDK's hjemmeside: https://talentcamp.dk

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?