23. januar 2019
Store Flyvedags bagmand, Mikael Boutrup (tv), har fået Torben Bo Toft Christensen fra foreningen Smag på Nordsjælland til at stå for mad og drikke ved den store event. Smag på Nordsjælland forvandler derfor en del af Hangar 2 til et streetfoodmarked med 14 boder.
Store Flyvedags bagmand, Mikael Boutrup (tv), har fået Torben Bo Toft Christensen fra foreningen Smag på Nordsjælland til at stå for mad og drikke ved den store event. Smag på Nordsjælland forvandler derfor en del af Hangar 2 til et streetfoodmarked med 14 boder.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mad og drikke kommer op at flyve på Store Flyvedag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mad og drikke kommer op at flyve på Store Flyvedag
Furesø - 17. august 2018 kl. 10:13
Af Mikkel Kjølby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For et år siden sprængte Store Flyvedag alle rammer med et besøgstal på op mod 30.000 mennesker. Den store interesse kom helt bag på arrangørerne, og der var lange bilkøer gennem Værløse, men også timelange køer ved pølseboderne. Det har Store Flyvedags arrangør Mikael Boutrup rådet bod på op til dette års Store Flyvedag lørdag den 25. august.

Mikael Boutrup har fået foreningen Smag på Nordsjælland - en række madproducenter - til at tage sig af serveringen.

Og det kommer ikke til at gå stille for sig. Intet mindre end 14 nordsjællandske producenter deltager med hver deres madbod. Det hele er organiseret af Torben Bo Toft Christensen fra Rokkedyssegaard.

- Ledetråden gennem det hele er, at alle gæsterne skal mærke, at mad og drikke også kommer op at flyve den dag, siger Torben Bo Toft Christensen.

Dagen starter klokken 8 med morgenbrød fra Farumhus Konditori og syltetøj fra Rokkedyssegård. Når først det sore rykind af gæster kommer, vil den ene halvdel af Hangar 2 være forvandlet til en streetfoodmarked med 14 boder, som sælger mad og drikkevarer.

- Vi har det lidt lige som Pippi Langstrømpe siger: Vi har ikke gjort det før, så det kan vi godt. De følelse skal nok få det til at ske, lyder det med et grin fra Torben Bo Toft Christensen.

I tilfælde af dårligt vejr vil der være borde og bænke inde i hangaren, men fortsætter det strålende sommervejr, så kan man indtage sin mad udenfor, mens man ser på de flotte fly.

- Vi vil gøre vores til, at det bliver en oplevelse, siger Torben Bo Toft Christensen, som glæder sig til oplevelsen.

- Det bliver også en erfaring for os. Vi er nok meget klogere, når dagen er forbi. Vi går ydmygt til opgaven.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk