20. januar 2019
Team Gym er enormt populært hos de unge gymnaster. Holdelementet giver en unik oplevelse og der er næsten altid højt humør.
Team Gym er enormt populært hos de unge gymnaster. Holdelementet giver en unik oplevelse og der er næsten altid højt humør.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Liv og glade dage i Farum Arena

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Liv og glade dage i Farum Arena
Furesø - 15. maj 2018 kl. 13:59
Af Mikkel Kjølby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der går efterhånden længere og længere tid mellem de store arrangementer i kommunens store opvisningshal, Farum Arena, men i weekenden var der atter liv og glade dage i hallen som tidligere har huset store mesterskaber i badminton og bordtennis samt professionelle klubhold i håndbold og basketball.

Det var Farum Gymnastikforening, som samlede 1000 gymnaster, 300 ledere og instruktører, 2500 tilskuere og 100 frivillige hjælpere til det såkaldte Mini Forbundsmesterskab i Team Gym.

- Det er årets største arrangement i Farum Arena og naturligvis en stor opgave for Farum Gymnastikforening. Det kræver rigtig meget af klubben. Alt lige fra overnatning på Stavnsholtskolen, forplejning, samariter, parkeringsforhold og meget andet har vi stået for. Det giver naturligvis et overskud til foreningen, og det vil blive brugt til nye redskaber og til alle vores hold, fortæller bestyrelsesmedlem Rasmus Bo Hansen og fortsætter:

- Når vi nu har så fine faciliteter som Farum Arena, vil vi gerne stille dem til rådighed. Og så er det en mulighed for at profilere Farum Gymnastikforening.

Team Gym er en forholdsvis ny disciplin. Gymnasterne konkurrerer på hold på mindst seks og maksimalt 12 deltagere. Holdene skal igennem tre runder. En rytmeserie på gulvet, en omgang med spring på trampet og til sidst banetumbling. Den samlede score er afgørende for placeringen.

I Farum Arena dystede de 96 bedste hold i aldersklassen mini (10 til 13 år red.). Farum Gymnastikforenings drengehold blev nummer fem i 2. division og minipigerne nummer 1 i 6. division efter en præstation, som lå langt over nummer to i divisionen specielt på rytmeserien.

- Det var en forløsning for pigerne og trænerne, fordi de ikke har haft heldet med sig til de to tidligere konkurrencer, så det var utrolig dejligt at afslutte sæsonen med succes, fortæller Rasmus Bo Hansen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk