26. september 2020
Karin Andersen er med til at tage initiativet til netværksgruppen.
gallery icon

Se billedserie

Karin Andersen er med til at tage initiativet til netværksgruppen.
Foto: HENRIK JENSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: LEV starter netværksgruppe for forældre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

LEV starter netværksgruppe for forældre
Furesø - 24. marts 2020 kl. 20:24

Forældre til børn og unge med udviklingshandicap kan i den nærmeste fremtid møde ligesindede i en netværksgruppe, som foreningen LEV starter op i Furesø.

- Man føler sig mindre alene, når man mødes med andre forældre i samme situation, siger de to tovholdere for netværksgruppen, Karin Andersen og Dorthe Stieper.

Onsdag den 6. maj kl. 19-21 starter LEV Furesø en lokal netværksgruppe for forældre til børn og unge med udviklingshandicap, som forventes at mødes en gang om måneden frem til jul. Gruppen mødes i "Skiftesporet", Lille Værløsevej 36 A i Værløse.

- Vi vil gerne give forældre til børn med udviklingshandicap en mulighed for at mødes med andre i samme situation, fortæller pårørendementor Dorthe Stieper, der sammen med Karin Andersen fra LEV Furesø er tovholder på netværksgruppen.

- Vores egne erfaringer er, at et sådant forum er noget af det mest givende. Her er ingen forbudte tanker. Man behøver ikke forklare en masse. Man kan få luft for sine frustrationer, vendt sine problemstillinger og få gode råd. Men størst af alt: Man føler sig ikke længere alene! siger Karin Andersen, der selv er mor til en dreng med udviklingshandicap.

Udover de levede erfaringer, er Karin Andersen bl.a. uddannet stresscoach og kognitiv mentor, mens Dorthe Stieper er uddannet i 'peer'-støtte og som mentor i tilværelsespsykologi. Begge har de erfaringer med at køre netværksgrupper for pårørende.

I forløbet vil der være oplæg om emner som stress og åndehuller, familieliv, søskende og parforhold, mødet med systemet og omverden, de knuste forestillinger, sorg og tab.

Det er gratis at deltage i netværksgruppen, men det kræver tilmelding til furesoe@kreds.lev.dk eller til Karin Andersen senest den 26. marts på tlf. 40 89 71 37.

Har debatten om sexisme taget overhånd?