13. juli 2020
Karin Beyer er udnævnt til Årets Furesborger 2020 af Handicaporganisationerne i Furesø.
Karin Beyer er udnævnt til Årets Furesborger 2020 af Handicaporganisationerne i Furesø.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Karin Beyer er Årets Furesøborger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Karin Beyer er Årets Furesøborger
Furesø - 28. november 2019 kl. 17:47
Af Mikkel Kjølby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Normalt er ildsjælen Karin Beyer med til at overraske vinderen af prisen Årets Furesøborger, som tildeles en borger, som gør en særlig indsats for lokalsamfundet. Men i år blev det anderledes. Faktisk blev prisen uddelt flere måneder før tid, for Karin måtte ikke få på fornemmelsen at noget var i gære.

Torsdag eftermiddag dukkede Marianne Rosenvold, formand for DH-Furesø op til et møde i Bryllupssalen med en buket blomster og meddelte Karin Beyer, at hun er udnævnt til Årets Furesøborger 2020.

- Karin arbejder med stor ildhu, hjerte og hjerne i sit frivillige virke. Ud fra en analytisk tankegang, en stor viden, og et stort lokalkendskab bringes navnlig tilgængelighedsproblemstillinger til torvs i Karins mange tillidsposter og som oftest med et resultat, som alle borgere med og uden handicap kan være tilfreds med, lød det i talen fra Marianne Rosenvold.

Karin har været med i den lokale handicappolitske arena siden 2001.

- Karins vid og skarpe tunge er et brand, som alle, der kender Karin, har den dybeste respekt for. Du kan regne med Karin - hun stiller op til allehånde handicappolitiske høringssvar, udtalelser, analyser og referater, fortæller Marianne Rosenvold.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?