28. maj 2020
Lørdag den 16. november  opføres »Josefs drømme« i Galaksen.
Lørdag den 16. november opføres »Josefs drømme« i Galaksen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: John Høybyes værk »Josefs drømme« opføres i Galaksen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

John Høybyes værk »Josefs drømme« opføres i Galaksen
Furesø - 19. oktober 2019 kl. 20:31
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I anledning af SpilDansk i Furesø opføres John Høybyes og Johannes Møllehaves: "Josefs drømme", et moderne oratorium for solo, recitator, stort kor, fløjte, 3 marimbaer og rytmegruppe.

Musikken, der er iørefaldende og publikumsvenlig, veksler mellem forskellige stilarter: rock, reggae, bossa nova, »folkevise« og shuffle. Johs. Møllehaves tekst vrimler med typiske Møllehave-rim, fikse og overraskende. Heller ikke finurlige ordsammensætninger på kanten af retskrivningsordbogen mangler.

Værket beretter om drømmeren (og kunstneren) Josef, der af sine brødre bliver solgt som slave til Egypten. Men trods det redder han hele verden fra sult og undergang. Og Møllehaves og Høybyes pointer er netop, at mennesket har brug for drømme og kunst..... for uden drømme og kunst går folket til grunde. Værket opføres af det til lejligheden sammensatte Workshopkor 2019 på 130 deltagere. Akkompagnementet leveres af lærere fra Furesø Musikskole. Desuden vil der på storskærm være billeder, der understreger stemningen i musikken.

Værket kan opleves i Galaksen lørdag den 16. november kl. 16. Billetter kan købes via www.furbib.dk.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?