24. oktober 2021
Per Pallesen giver et indblik i et lang liv i underholdningsindustrien ved et foredrag i Galaksen i Værløse søndag 26. september. Pressefoto
Per Pallesen giver et indblik i et lang liv i underholdningsindustrien ved et foredrag i Galaksen i Værløse søndag 26. september. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ind bag det røde scene­tæppe med Per Pallesen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ind bag det røde scene­tæppe med Per Pallesen
Furesø - 23. september 2021 kl. 12:56

foredrag Søndag 26. september kl. 15 indtager Per Pallensen scenen i Galaksen med foredraget 'Osse li' på en studs - mit eventyrlige liv'.

For mange er han kendt som den opblæste tjener Boldt fra 'Matador' eller som Mathiesen med blotterkittel og hinkestensbriller og udødelige udtryk som "osse li' på en studs" og "what do you have in your tæjsk today".

Lige så kendt er han som den ene halvdel af underholdningsduoen Pallesen & Pilmark for slet ikke at tale om Hjørring Revyen, Dansk Naturgas og Nørrebro Teater.

Med over 200 teaterstykker, 75 instruktioner, 70 revyer og 1.600 optrædener på tv og i radioen er det svært at opsummere, hvad Per Pallesen gennem sin karriere har oplevet.

Men det vil han så selv give et indblik i i Galaksen, hvor han fortæller om et langt liv i dansk underholdning, hvor han altid har kunne vælge fra øverste hylde, og altid valgt arbejdet til - også på bekostning af familien.

Foredraget er et blik ind bag det røde scenetæppe.

Billetter via www.galaksen.dk eller ved henvendelse i Galaksen.

jesl

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?