19. november 2019
Egil Hulgaard får opfyldt drengedrømmen om at blive MFer. I første omgang kun i to måneder.
Egil Hulgaard får opfyldt drengedrømmen om at blive MFer. I første omgang kun i to måneder.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hulgaard kommer i Folketinget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hulgaard kommer i Folketinget
Furesø - 25. juni 2019 kl. 15:13
Af Mikkel Kjølby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den 5. august får Furesø et nyt medlem af Folketinget. Det er det konservative byrådsmedlem Egil Hulgaard, som får adgang til det danske demokratis hellige haller.

- Jeg glæder mig helt sindssygt til at komme ind i Folketinget. Det har jeg arbejdet for lige siden, jeg meldte mig ind i partiet i 2003, men det har været en drøm for mig lige siden, jeg var dreng, siger Egil Hulgaard til Frederiksborg Amts Avis.

Egil Hulgaard har været medlem af Furesø Byråd i hele kommunens levetid. Ved det seneste kommunalvalg blev han udpeget til formand for Udvalget for byudvikling og bolig. Kort efter vandt han en afstemning om at blive folketingskandidat for Egedalkredsen.

Ved folketingsvalget blev han nummer tre blandt de konservative kandidater i Nordsjællands Storkreds. Partiets politiske ordfører Mette Abildgaard og Birgitte Bergmann blev valgt direkte ind i Folketinget med Egil Hulgaard som første suppleant.

Nu har Mette Abildgaard valgt at forlænge sin barselsorlov med datteren Esther Marie, som hun fik i oktober måned.

- Jeg holdt ikke særlig meget barsel sidst, fordi vi havde på fornemmelsen, at der var et folketingsvalg lige rundt om hjørnet, siger Mette Abildgaard til Altinget.

Mette Abildgaards barsel løber fra den 5. august til den 1. oktober. Dermed er hun tilbage til Folketingets åbning. Hun spår Egil Hulgaard en spændende tid.

- Jeg tror han får en spændende tid, selvom det ikke er den mest travle tid. Han kommer til at klare det rigtig godt, siger Mette Abildgaard til Altinget.dk.

Egil Hulgaard jubler over muligheden, som kommer på en helt speciel dag.

- Det var noget af en sølvbryllupsgave, konstaterer Egil Hulgaard, som gennem 25 år har været gift med Pernille. Egil Hulgaard er uddannet ingeniør og arbejder ved Danmarks Tekniske Universitet, hvor han arbejder med at udvikle nye biotekvirksomheder.

Han vil bruge tiden i Folketinget til at skabe netværk.

- Jeg kommer ind i en stille periode. Det kommer i høj grad til at handle om at lære Folketinget og det konservative hovedkvarter at kende. Men op til Folketingets åbning kommer der nogle spændende diskussioner i gruppen om, hvilke strategier vi skal følge. Det glæder jeg mig til at opleve, fortæller Egil Hulgaard, som fortsætter i byrådet.

- Når perioden i Folketinget er overstået, har jeg forhåbentlig fået kontakter, som gør mig endnu bedre i byrådsarbejdet, siger Egil Hulgaard, som ikke er bleg for at springe til som vikar en anden gang.

- Selvfølgelig, lyder det fra ingeniøren fra Hareskovby.

grafik køb billede