18. oktober 2021
Liberal Alliances Ole Holleufer siger farvel til byrådet efter ti års arbejde. Han flytter til København sammen med hustruen Charlotte.
Liberal Alliances Ole Holleufer siger farvel til byrådet efter ti års arbejde. Han flytter til København sammen med hustruen Charlotte.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holleufer siger farvel til byrådet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holleufer siger farvel til byrådet
Opdateret 17. marts 2020 kl. 15:44
Furesø - 17. marts 2020 kl. 07:18
Af Mikkel Kjølby

FURESØ: Ti og et halvt år. Så længe når Ole Holleufer at sidde i Furesø Byråd. For til sommer er det slut.

Huset i Jonstrup er sat til salg. Han har taget en livsændrende beslutning. Sammen med sin hustru Charlotte flytter han til København. Dermed er det slut med at sidde i Furesø Byråd.

- Vi blev gift for et år siden. Det var en ny situation for os begge to. Vores børn er flyttet hjemmefra. Hvis man skal lave en ændring i sit liv, er det et interessant tidspunkt at gøre det på. Det er et positivt tilvalg. Et livsskifte, forklarer Ole Holleufer.

Han ser timingen som optimal.
- Jeg har haft ti spændende år i byrådet. Jeg har knoklet og gjort, hvad jeg kunne, siger Ole Holleufer og fortsætter:

- Efter ti år er vi helt færdige med sammenlægningen af kommunerne. Flyvestationen er planlagt. Man kigger på den kommende kommuneplan med friske øjne. Nu er det tid til næste fase af Furesø Kommune.

Suppleanten Søren Bronér overtager pladsen i byrådet, og får den nødvendige tid til at profilere Liberal Alliance.

- Søren får halvandet år til at vænne sig til byrådsarbejdet, og profilere partiet op til næste valg. Det er en fin måde at give depechen videre på, siger Ole Holleufer.

Helt klassisk var det lokale sager med skoler og planlægning af Flyvestation Værløse, som fik Ole Holleufer til at gå ind i politik. Han blev valgt ind for Venstre i 2009. Op til det seneste valg skiftede han dog til Liberal Alliance, hvor han blev spidskandidat.

- Jeg har også haft meget fokus på kommunens økonomi. For mig var det vigtigt, at skatteprocenten endte på Værløse-niveau. Ingen har lidt, fordi vi blev sammenlagt. Det er lykkedes på en god måde. På mange måder har mit virke i byrådet båret frugt, vurderer Ole Holleufer.

Han har nydt »næsten« hvert et øjeblik af byrådsarbejdet.

- Jeg nyder at møde borgerne og høre om deres problemer og udfordringer, som jeg kan være med til at løfte. At gå ind og løfte en borgers sag med en vis intensivitet, er det mest spændende ved byrådsarbejdet. Det er også et vigtigt element, for vi er en kommune, som på mange måder bliver styret mere og mere centralistisk, forklarer Ole Holleufer, som sætter stor pris på sine kollegaer i byrådet og medarbejderne i forvaltningen.

- Jeg går altid ind og ud af rådhuset med et smil på læberne. Det hele foregår i en god og ordentlig omgangstone, og medarbejderne er dygtige og engagerede, slutter Ole Holleufer,

Rejser du til udlandet i år?