24. maj 2019
Førstepladsen er i hus og HIF-piger kan sætte næsen op efter en plads i landsdelens bedste række .
Førstepladsen er i hus og HIF-piger kan sætte næsen op efter en plads i landsdelens bedste række .
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hareskovpiger strøg til tops

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hareskovpiger strøg til tops
Furesø - 09. november 2018 kl. 06:27
Af Mikkel Kjølby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

U13-pigerne fra Hareskov IF afsluttede en forrygende efterårssæson med en dobbelttriumf. Førsteholdet vandt række 1, og 2. holdet snuppede førstepladsen i række 2.

- Det viser noget om, at vi er på rette kurs med arbejdet med pigerne, fortæller klubbens formand Jim Midjord. HIF ar haft enorm på pigesiden med 160 spillere under 18 år.

I U13 er der 22 piger, som kommer fra syv skoler i og omkring Hareskovby, som er blevet samlingspunktet for pigefodbold i området.

U13 1. holdets præstation kan udløse en helt unik situation i Hareskov. For det hører bestemt til sjældenhederne, at Hareskov IF har et ungdomshold i Sjællands bedste ungdomsrække. Men det ser ud til at blive en realitet.

- Førstepladsen giver formentlig oprykning til Østrækken, men det kræver en invitation, da kun licensklubberne har krav på en plads i den bedste række. Vi håber meget på, at vi kommer med i den række, forklarer Jim Midjord.

I sidste runde havde HIF brug for uafgjort mod Espergærde for at sikre førstepladsen. De første tyve minutter gik forrygende, men da Espergærde udlignede var der anløb til panik. Så da Emma Foged Christensen scorede til 2-1 lige efter pausen, var der stor lettelse at spore. Det blev kampens resultat.

- Der blev sunget igennem efter kampen. For der var nok lidt sommerfugle i maven, fordi pigerne vidste, hvad der stod på spil, fortæller Jim Midjord.

Hele U13-afdelingen tager til Påske afsted på træningslejr til Barcelona.

- Der er et unikt sammenhold på holdene. Det skyldes, at vi gør det med udgangspunkt i klubbens gamle værdi om fællesskab og foreningsliv, forklarer Jim Midjord.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede