3. juni 2020
Tirsdag klokken 10 genåbner Furesø Kommune genbrugspladserne i Farum og Værløse. Man skal følge Winnie og de andre medarbejderes vejledning for at undgå unødig smittespredning. Foto: Allan Nørregaard
Tirsdag klokken 10 genåbner Furesø Kommune genbrugspladserne i Farum og Værløse. Man skal følge Winnie og de andre medarbejderes vejledning for at undgå unødig smittespredning. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Genbrugspladser åbner på tirsdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Genbrugspladser åbner på tirsdag
Furesø - 29. marts 2020 kl. 16:07
Af Mikkel Kjølby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter 14 dages ekstraordinær nedlukning pga. risikoen for smitte af coronavirus har sundhedsmyndighederne atter givet grønt lys for at kommunerne kan åbne genbrugspladser for private fra tirsdag den 31. marts.

Borgmester Ole Bondo christensen (S) glæder sig over den melding.

- Jeg er rigtig glad for, at borgerne nu igen kan komme af med deres haveaffald og storskrald. Mange har henvendt sig til os, fordi de har haveaffald liggende, og fordi storskrald fra oprydninger og flytninger hober sig op, lyder det fra Ole Bondo Christensen.

Genåbningen skal ske under hensyntagende til smittespredning.

- Det er samtidig afgørende, at vi åbner genbrugspladserne på en måde, så vi begrænser smitterisikoen. Kommunens folk arbejder på at finde nogle løsninger, så vi undgår, at for mange samles på genbrugspladsen på én gang, forklarer borgmesteren.

Ophobning af affald i haver og carporte er så stor, at Furesø vælger at holde længe åbent de første dage. Tirsdag, onsdag og torsdag vil der være åbent fra klokken 10 til 19.

- Vi vil holde lidt længere åbnet tirsdag, onsdag og torsdag både i Værløse og Farum, så der er lidt bedre mulighed for at komme af med affaldet. Vi har skabt bedre plads på Værløse genbrugsstation, så haveaffald skal lidt længere væk end de andre fraktioner, siger Ole Bondo Christensen.

Man kan finde flere oplysninger på kommunens hjemmeside på www.furesoe.dk, som løbende vil blive opdateret med informationer om, hvordan adgangen til genbrugspladserne reguleres.

mikkel

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?