9. juli 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gæstespil om Alma Mahler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gæstespil om Alma Mahler
Furesø - 10. september 2018 kl. 09:47
Af Redaktionen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fredag byder Undergrunden efterårssæsonens første gæstespil velkommen, når Copenhagen Chamber Performance slår vejen forbi Værløse med deres fortælling om komponisten Alma Mahler der var gift med Gustav Mahler

Gennem Eva Sommestad Holtens fortættede og sanselige monolog med nedslag i den purunge Almas længsler og drømme, den midaldrende kvindes sorger og frustrationer over samlivet med den excentriske Gustav, og den aldrende dames tilbageblik på et langt liv med mange elskere og ægteskaber, men med lige så mange forliste kunstneriske ambitioner, i dialog med hendes og Gustav Mahlers egne sange, præsenterer Copenhagen Chamber Performance en kraftfuld bouillonterning af et kunstnerportræt, hvor hun selv og hendes kunst - i en times tid - igen bliver til kød og blod.

I teaterkoncerten møder vi skuespillerinden Katrin Weisser som Alma Mahler, og hører sange, skrevet af Alma og Gustav Mahler, som Radmila Rajic synger akkompagneret af Rikke Sandberg.

Forestillingen spiller på fredag d. 14.9 kl 19.30 i Galaksen. Billetterne købes via www.undergrunden.com eller ved indgangen.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?