31. maj 2020
Michael Bay Olsen er Årets Torsk 2019. Foto: Allan Nørregaard
Michael Bay Olsen er Årets Torsk 2019. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Furesøbads Olsen blev Årets Torsk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Furesøbads Olsen blev Årets Torsk
Furesø - 06. november 2019 kl. 16:08
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

FURESØ: Han har været inspektør på Furesøbad i mere end et kvart århundrede, men det var nok snarere som restauratør for Restaurant Furesøbad, at Michael Bay Olsen tirsdag aften blev kåret til Årets Torsk 2019 af Furesø Erhvervsforening ved det årlige torskegilde på Kollekolle. Foreningens fineste hædersbevisning overrækkes en gang årligt til en person, som har gjort noget helt ekstraordinært for lokalsamfundet og erhvervslivet i Furesø.

- Vi har i år peget på en person, der har arbejdet med FN's verdensmål inden vi andre overhovedet havde hørt om det. Det er en person, som er rigtig god til at samle folk omkring sig, på tværs - ikke bare af erhvervslivet, men også kommuner og foreninger, lød det fra formand Eva Vedel, fortsatte:

- Han tager praktikanter og giver dem lov til at blomstre, der hvor de trives bedst, og han arbejder målrettet med klima, miljø og energi. Og så elsker han god mad og arbejder med lokale råvarer og fødevarer.

Michael Bay Olsen var på dagen i Barcelona for at overvære en Champions League, men blev ikke desto mindre meget rørt.

- Jeg er utrolig rørt over de ord, du sagde til mig, og jeg må indrømme, at det nok er den eneste gang, jeg kommer til at ærgre mig over, at jeg sidder til en Champions League-kamp i Barcelona. Jeg ville utroligt gerne have været hjemme i aften, sagde Michael Bay Olsen i en videobesked.

Da prisvinderen ikke selv kunne modtage prisen, sendte han i stedet medarbejder Gitte Praastrup og køkkenchef Casper Andersen til at modtage diplom og den traditionsrige fiskestang. For som Michael understregede på videoen, skal hæderen deles:

- Det er både mine rigtig dygtige medarbejdere og min familie, der bakker op om mig.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?