19. november 2018
Holdet bag Furesø Revyen tager strøm på tidens trend med Breaking News.
Holdet bag Furesø Revyen tager strøm på tidens trend med Breaking News.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Furesø Revyen klar med nye spas og løjer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Furesø Revyen klar med nye spas og løjer
Furesø - 09. februar 2018 kl. 16:17
Af redaktionen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Holdet bag Furesø Revyen er i fuld gang med prøverne til dette års revy, som har fået undertitlen Breaking News.

Titlen indikerer, at der skal tages gas på tidens tendens til at ingen nyhed er for lille til at få storhedsvanvid for derefter at føre sig frem som Breaking News.

- Med det som omdrejningspunkt kan publikum kan glæde sig til sketches med kærlige spark til både højre og venstre, og der er naturligvis indlagt skønne sange, alt fra Melodi Grand Prix til klassisk opera, fortæller Jørgen Lindemann og fortsætter:

- Revyen byder bl.a. på en festlig scenografi med TV-skærme, kvotekonger, gourmet-gæster, royale repræsentanter, skattemedarbejdere, healeren Hilda fra Hillerød samt både renovationsarbejdere fra Furesø og en præsident i et stort stort land på den anden side af Atlanterhavet.

revyholdet fandago står som sædvanlig bag Furesø revyen. Der er både garvede kræfter og helt unge medvirkende, når det går løs i teatersalen i Farum Kulturhus.

Anders Ahnfelt-Rønne står for iscenesættelsen, scenografi og kostumer er i hænderne på Gitte Sort og koreografien i fødderne på Kit Løvenhardt.

Furesø Revyen har premiere lørdag den 3. marts og opføres syv gange. Billetter á 125 kr. købes i Kulturbutikken i Farum Kulturhus og på www.fandangorevy.dk Inden forestillingerne er der mulighed for at spise godt for 100 kr. i Café Rucola, i Kulturhusets foyer.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk