30. maj 2020
Lærer og familieterapeut Lena C. Svensson
Lærer og familieterapeut Lena C. Svensson
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Foredrag om unge, angst, depression og præstationspres

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Foredrag om unge, angst, depression og præstationspres
Furesø - 15. september 2019 kl. 20:33
Af Redaktionen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den 17. september kommer Lena C. Svensson til Furesø med sit foredrag: Unge, angst og depression. Hun har behandlet mange unge og familier med symptomer på det, hun overordnet ser som "perfektions-syge". Kom og få indsigt og redskaber.

- Unge oplever i dag et fuldstændigt voldsomt pres om at kunne præstere fantastisk på en lang række parametre. I skolen, i fritidstilbud. Kravene kommer fra de unge selv, men også fra deres omgivelser og fra et samfund, der kræver fart og fremdrift over alt. Men der er en vej ud af det præstationspres. Jo mere man bliver bevidst om, hvad man reagerer på, og om man vil reagere på det, jo svagere bliver symptomerne og kan til sidst helt forsvinde, forklarer Lena C. Svensson, lærer og familieterapeut.

Det er det lokale oplysningsforbund, NetOp, der har inviteret Lena C. Svensson tirsdag den 17. september, Farum Kulturhus, Teatersalen, fra 19-21.30. Der er spørgsmålsrunde efter foredraget og vin og knas i pausen.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?