16. juli 2020
Farum Gymnastiks hold gjorde det flot i weekendens konkurrence.
Farum Gymnastiks hold gjorde det flot i weekendens konkurrence.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flotte præstationer af gymnastikhold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flotte præstationer af gymnastikhold
Furesø - 19. november 2019 kl. 20:51
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fire hold fra Farum Gymnastikforening konkurrerede i weekenden ved det danske udtagelsesstævne i Sorø om at kvalificere sig til at repræsentere Danmark på højeste niveau ved internationale stævner i AGG-gymnastik.

Stævnet gav flotte resultater til holdene fra Farum Gymnastikforening. I aldersgruppen 8-10 år blev Team Ovia en kneben nummer 2. I aldersgruppen 12-14 år vandt Team Enya, mens Team Maliva blev nr. 8. I seniorrækken placerede Team Octavia sig på andenpladsen. Holdene må nu vente et par uger før Danmarks Gymnastik Forbund melder ud hvilke hold, som skal repræsentere Danmark internationalt i denne sæson. Efter de stærke præstationer i Sorø er man i Farum Gymnastikforening dog allerede nu overbeviste om at flere af holdene opnår denne udmærkelse.

- Dette var sæsonens første mål. Gymnasterne har leveret rigtigt flot. Vi ved nu, at vi er med blandt de bedste i Danmark, og forventer at flere af holdene får mulighed for at måle sig op mod nogle af de bedste gymnaster i verden ved internationale stævner til foråret. Når den endelige udmelding fra Danmarks Gymnastik Forbund kommer, så vil holdene lægge program for deres deltagelse i mesterskaber og internationale konkurrencer i løbet af 2020, lyder det fra træner Mathilde Pichat.

Publikum har mulighed for at opleve Farum Gymnastikforenings dygtige AGG og Grand Prix gymnaster næste gang d. 7. december i ved FG's store julestævne i Farum Arena.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?