29. maj 2020
Flemming Eiberg fra Værløse har sat fodboldlandsholdets flickballspil til salg via dba.dk. Flickball er perfekt til at udvikle taktik. Fodbold spilles med benene, men vindes med hovedet, mener Flemming.
gallery icon

Se billedserie

Flemming Eiberg fra Værløse har sat fodboldlandsholdets flickballspil til salg via dba.dk. Flickball er perfekt til at udvikle taktik. Fodbold spilles med benene, men vindes med hovedet, mener Flemming.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flemming sælger brætspil: Pris 39.000 kr.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flemming sælger brætspil: Pris 39.000 kr.
Furesø - 18. oktober 2019 kl. 10:03
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Man kan købe et splinternyt flickballspil for den nette sum af 399 kroner. Man kunne også købe premiummodellen til 1.400 kroner.

Og så kunne man jo. Hvis man er samler, feinschmecker, fodboldfan eller lignende købe Flemming Eibergs brugte flickballspil til intet mindre end 39.000 kroner. Så får man endda rabat. Det skriver DBA Guide.

- Det er et lidt unikt spil, for det er det spil, som fodboldlandsholdet brugte ved VM i 2018 til at øve deres taktikker. Efterfølgende har alle spillerne signeret spillet. Der er 16 originale underskrifter, forklarer Flemming Eiberg, som kalder sig selv værdiskaber i sit private virke.

Det var Flemmings kæreste, som vandt spillet til ham i en konkurrence på Facebook. Det var noget af en præmie.

- Jeg har fået vurderingsmanden til at vurdere det til 50.000 kroner, men det er jo DBA, og jeg sætter det til salg for 39.000 kroner, siger Flemming Eiberg i en Youtubevideo.

For spillet er sat til salg på dba.dk.

Spillet hedder flickball og er et fodbold-strategispil. Spillet beskrives som fantastisk underholdende. Der findes endda en landsdækkende turnering indenfor flickball.

Men den kommende ejer af Flemming Eibers flickballspil med de flotte kruseduller vil nok snarere blære sig med at hive det sejeste og dyreste brætspil op ad skuffen.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?