14. maj 2021
unknown
Foto: unknown
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flemming Jensen klar med roman om udlændingepolitik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flemming Jensen klar med roman om udlændingepolitik
Furesø - 13. april 2021 kl. 12:50

Bøger Farums egen Flemming Jensens er nu klar med en ny roman, der er en både lun og skarp satire over vores udlændingepolitik. Bogen hedder 'Kongen af Malmø', og med den sætter Flemming Jensen den hovsa-baserede danske kludetæppe-lovgivning under lup og kombinerer Finn Søeborgs milde menneskelige humor med Hans Scherfigs skarpe sociale satire, skriver Forlaget Alhambra, som udgiver bogen 16. april. Forlaget skriver videre:

"Vanskelighederne tårner sig op, når to mennesker forelsker sig i hinanden - og ikke er fra samme land. Lovgiverne går i panik, laver det ene symbolpolitiske tiltag efter det andet, og den efterfølgende lovgivning bliver således til en omgang kluddermor. Men hvad gør man, når lovgivningen påvirker det danske kongehus og kronprinsens valg af hustru?"

'Kongen af Malmø' er en politisk-satirisk kærlighedsroman. Den foregår i et fiktivt dansk kongehus, hvor den danske konge ligger for døden. Kronprinsen er klar til at tage over. Men Prinsen af Danmark har forelsket sig i en ung, afrikansk kvinde - ovenikøbet af anden trosretning - og han insisterer på at følge den lovgivning, der gælder for resten af befolkningen.

Flemming Jensen er kendt som ophavsmanden til de tre tv-julekalendere om 'Nissebanden', mens voksne også kender ham fra teaterscenen som politisk satiriker. Jk

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?