26. maj 2020
Bakaos skal udstille i de fornemme omgivelser på rådhuset i Paris.
gallery icon

Se billedserie

Bakaos skal udstille i de fornemme omgivelser på rådhuset i Paris.
Foto: Julien Blavette
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Finurlig kunstner udstiller i Paris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Finurlig kunstner udstiller i Paris
Furesø - 13. september 2019 kl. 09:36
Af Mikkel Kjølby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Barbara Kaad Ostenfeld er i fuld gang med at skabe sig et navn som kunstner - det sker under kunstnernavnet Bakaos.

I Furesø er hun bedst kendt for at prikke sine finurlige tanker ind på en tre tons tung granitsten ved Furesøbad. Stenen har fået navnet Furesøs Hjerte.

Barbaras travle kunstnerliv har bragt hende til udstillinger og hele kongeriget - også på Grønland. Nu rykker hun udenfor landets grænser. Bakaos er en af 40 internationale kunstnere, som er udvalgt til udstillingen »Art for Peace« på rådhuset i Paris fra den 1. til 10. oktober blot et stenkast fra Triumfbuen.

- Udstillingen er organiseret af Unesco, og dagen før ferniseringen skal jeg deltage i en konference på Unescos hovedkontor i Paris, hvor jeg skal fortælle om min kunst. Det bliver så fedt, spændende og nervepirrende. Der kommer en masse prominente gæster, så det er virkelig stort for mig, fortæller Barbara Kaad Ostenfeld.

Bakaos har rasende travlt med at gøre hovedværket Circle of Life klar til turen. Det er en familie - bestående af mannequindukker udsmykket med Barbaras finurlige doodlekunst.

- Det er nogle flotte mesterværker, de er fulde af farver og liv, skriver vicepræsident i Unesco, Julia Benetti i invitationen til Bakaos.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?