26. februar 2021
Ny café kommer til Værløse Bymidte. Modelfoto
Ny café kommer til Værløse Bymidte. Modelfoto
Foto: hedgehog94 - stock.adobe.com
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Endnu en café åbner på Værløse Bymidte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Endnu en café åbner på Værløse Bymidte

'Ærligt' kommer til Værløse Bymidte ud mod 'Den røde plads'

Furesø - 19. januar 2021 kl. 15:09
Af Jens Berg Thomsen

I årevis har der været skreget på en café på Værløse Bymidte. Og det lader til, at bønnerne er blevet hørt den slags steder, hvor bønner skal høres.

'Ærligt' hedder den nye café, og den kommer til at ligge i den lille del af den tidligere Nordea-bygning under uret ud mod pladsen.

"Det har taget os mange timer at få lokalerne, men vi ville bare ligge der," siger Chelle Simonsen, der driver 'Ærligt' sammen med sin mand, Andreas Simonsen.

Indehaverparret har i forvejen 'Ærligt'-butikker i Slangerup, Birkerød og Frederikssund. Men de to har gået i skole sammen på Lille Værløse Skole og har brugt en del af ungdomstiden på 'Den røde plads', hvor deres nye café nu efter planen skal åbne den 1. april i år.

"Vi grundlagde 'Ærligt' for to år siden, da vi var på rejse til Jylland. Det var lige efter min tredje barsel, og vi skulle finde ud af, hvad vi ville fremover. Vi kiggede på hinanden og blev enige om, at vi kun lever een gang, og så besluttede vi os for at sælge, hvad vi havde, og købte vores første kaffevogn," siger Chelle Simonsen.

Kaffevognen kom i brug til et julemarked i Hillerød i vinteren 2018, og sidenhen er det gået slag i slag, og nu kan parret altså åbne den fjerde café.

Tidligere i januar annoncerede folkene bag cafeen 'Zider', at man ville åbne i de tidligere Bog&Idé-lokaler på Bymidten.

Efter 1. marts vil det igen være muligt at få udbetalt de resterende feriepenge. Tager du imod tilbuddet?